Coaching van artsen

Sinds enige jaren coach ik (basis)artsen en andere zorgmedewerkers die zoekend zijn in wie ze als mens en als arts/zorgverlener willen zijn. De druk in de gezondheidszorg is hoog en vaak merken mensen dat hoe meer je 'geleefd' wordt op je werk, hoe meer je jezelf de vraag gaat stellen of je nog wel echt doet wat je leuk vindt en of je er genoeg voldoening uit haalt.

Door mijn  ervaring als huisarts en door ACT-coaching (zie 'over mij') in te zetten, merk ik dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de struggles die artsen ervaren. Te beginnen met de bewustwording van deze struggle en vervolgens inzichten creëren in hoe je er op een andere manier mee om kan gaan. Vaak ontstaat er dan ook ruimte om te voelen of  je nog doet waar je blij van wordt.

Graag zou ik met compassie samen met jou willen onderzoeken welke stappen jij kan zetten naar een waarde(n)voller leven. Als dokter ben je immers altijd je eigen instrument, zowel voor je patiënten als voor jezelf.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info